Ny kontorschef på White

Gith Thellsén tar över rollen som kontorschef för White arkitekter i Linköping. Hon har arbetat på företaget i drygt 20 år och kliver in i sin nya tjänst den 1 augusti 2018.

Gith har sedan 2013 varit gruppchef och ställföreträdande kontorschef. Hon efterträder den nuvarande kontorschefen Barbara Vogt som går vidare till en ny roll i företaget. Gith har agerat tillförordnad kontorschef sedan december 2017 medan Barbara för tillfället är tjänstledig.

– Barbara har sedan tidigare tagit vår riktning mot hållbarhet och träbyggnad. Det känns väldigt spännande att nu få fortsatt förtroende att bibehålla och utveckla den inriktningen tillsammans med medarbetarna på Linköpingskontoret, säger Gith Thellsén.

– Gith Thellsén har stort förtroende hos både kunder och medarbetare, tillsammans med dem kommer hon att utveckla Linköpingskontoret vidare. Samtidigt får vi möjligheten att stärka upp vår satsning på den tyska marknaden med Barbara Vogt som är en mycket kompetent och erfaren partner, säger Alexandra Hagen, vd på White arkitekter

RedaktionenKälla: Fastighetsnytt