Går från NCC till Svevia

Bertil Schmidt är ny regionchef för Svevias anläggningsverksamhet i region Nord. Han tillträdde sin nya tjänst den 2 september.

Bertil kommer senast från en tjänst som regionchef för NCC:s anläggningsavdelning i Stockholm, där han ansvarat för bolagets engagemang i Förbifart Stockholm. Dessförinnan har han varit både på NCC och Skanska och har i grunden en civilingenjörsexamen väg- och vattenbyggnad från KTH.

– För mig innebär det en omstart och en nytändning att efter 30 år på NCC få nya kollegor och en ny geografi att verka inom. Jag är ursprungligen från Falun och ser fram emot att flytta ”hem” och fokusera mer på den norra landsändan. Min erfarenhet från både stora och små anläggningsprojekt tar jag med mig och hoppas kunna dela med mig av den till min organisation, säger Bertil Schmidt i ett pressmeddelande.

Ajda DzambicKälla: Fastighetsnytt